Proti Košiciam dal tri góly Vaculčiak

02.04.2012 21:37

V 21. kole III. ligy Východ sa zverenci kormidelníka TJ Baník Ružina Karola Praženicu predstavili na východe Slovenska. Výsledok stretnutia spečatili oslabení domáci v záverečnej minúte, keď sa im podarilo vsietiť vyrovnávajúci gól.

RUŽINÁ/KOŠICE. S rezervou Košíc si podelili body. Futbalisti Ružinej si v nedeľu (1.4.) obohatili bodové konto o minimálny zisk, a to aj napriek tomu, že od 2. min bolo na trávniku len 10 domácich hráčov.

Karol Praženica, tréner TJ Baník Ružiná: „V 2. min stretnutia bol vylúčený domáci hráč, ktorý stiahol Mária Kuráka, keď išiel sám na bránu. Paradoxom je, že my sme inkasovali úvodný gól stretnutia. V prvom polčase nám hru dosť výrazne sťažoval silný vietor, ktorý nám znemožňoval rozohrávať situácie s dlhšou loptou. Súper hral dobre, behal, napádal nás, znemožňoval nám rozbiehať útoky. Po tom, ako bol Kamendy stiahnutý domácim hráčom v 16-tke, arbiter nariadil pokutový kop, ktorý Vaculčiak premenil – 1:1. V druhom polčase sme sa dostali do vedenia, no domácim sa podarilo vyrovnať. Následne sme opäť viedli, ale v záverečnej minúte domáci vyrovnali z pokutového kopu, o ktorom by sa podľa vyjadrenia T. Libiča dalo diskutovať. Určite mňa aj chlapcov dnešná remíza mrzí, keďže sme chceli naplno bodovať. Tiež ma neteší Libičova červená karta a tiež štvrtá Boháčikova žltá karta.“