Ružiná si v Moravciach poradila s Vrábľami

20.01.2013 14:33

RUŽINÁ. Druhý priateľský duel v rámci zimnej prípravy absolvovali druholigisti Ružinej v Zlatých Moravciach, kde sa stretli so súperom účinkujúcim v III. lige, skupine Západ. Zverenci kormidelníka Antona Dragúňa si svoj dvojgólový náskok z prvého dejstva udržali až do konca stretnutia.

Jozef Líška ml., šéf TJ Baník Ružiná: „Po namáhavých dvoch týždňoch prípravy pod vedením Antona Dragúňa ma v druhom prípravnom zápase naši hráči prekvapili svižným pohybom a nasadením. K tomu pridali aj futbalovú kvalitu, z čoho pramenilo celkom zaujímavé stretnutie. Dokonca by som povedal, že až nadpriemerné vzhľadom na počasie, v ktorom sa odohrávalo. Naši defenzívni hráči, ktorých sme skúšali, sa však dopustili školáckych chýb, ktoré súper potrestal dvoma gólmi. Nebyť toho, tak výsledok duelu mohol byť zaujímavejší. Na ten sa však teraz až tak neprihliada, no podotýkam, že vyhrávať sa treba naučiť od začiatku. Stále pracujeme na doplnení a uzatvorení kádra. Určite to bude zaujímavé.“

Futbalisti TJ Baník Ružiná sa v treťom prípravnom dueli predstavia opäť v Zlatých Moravciach, kde si zmerajú sily s ligovým mužstvom Vionu. Stretnutie je naplánované na utorok 22. 1. so začiatkom o 14.00 hod.

Fakty zo zápasu

FK Vráble - TJ Baník Ružiná 3:5 (2:4)

Góly za Ružinú: Marko, Hricov 2, Boháčik, Urbánek.

TJ Baník Ružiná: Mucha (45. Michalík) – Ferenc, Tačovský, Štajer, Urbánek – Boháčik, Ometák, Karásek, Hricov – Marko, Gombala. Striedali: Balaško, Elvis, Kočiš.